Stäng X

Vet du vad du är ute efter?

Varumärken reklampennor

Läs mer om

Våra varumärken på reklampennor

Ingli Sweden samarbetar med några av världens största penntillverkare av kända varumärken för reklampennor. Sortimentet omfattar allt ifrån plastpennor i lägre prisnivåer till mer exklusiva presentpennor och etuier. Nedan listar vi de olika varumärken som vi valt att representera i vårt sortiment.

 

Varumärken reklampennor

INGLI

Ingli Sweden’s eget varumärke INGLI lanserades 2004 och består av en serie reklampennor i svensk design, speciellt tillverkade för att vara effektiva och prisvärda budbärare. I serien finns pennmodeller för alla typer av reklambudskap och sammanhang. Samtliga modeller har utformats för att erbjuda bra tryckmöjligheter och har en innovativ design som tar hänsyn till såväl kvalitet som skrivkänsla. Alla pennor är också försedda med vår egen högkvalitativa refill. Varumärket har på senare år vuxit sig starkt och idag säljs inte mindre än 1 miljon INGLI-pennor varje år. Den senaste modellen i serien, Quattro – en penna med 4 olika funktioner och integrerat mobilställ, blev under 2016 utvald som ”Årets Promotionprodukt” i samband med en av de största europeiska mässorna för återförsäljare av profil- och produktmedia.

*Quattro was chosen as the ”promotional product of the year” within the office sector at PromZ Event 2016 in the Netherlands. An annual event with over 150 exhibitors and around 6.000 visitors from companies NGO’s and government institutions in the Benelux.

Stilolinea

Stilolinea är en italiensk tillverkare av reklampennor. Företaget grundades av Piero Chicco som år 1972 startade en fabrik för tillverkning av reklampennor i provinsen Torino i Italien. Han såg reklampennor som ett mycket lovande verktyg för marknadsföring som vid den tiden fortfarande var nästintill okänt. Med över 40 års erfarenhet i branschen erbjuder Stilolinea högklassiga reklampennor med fokus både på design och kvalitet. Verksamheten i Torino är certifierad enligt ISO 9001:2008 och ISO14001:2008 vilket gör att alla deras pennor tillverkas utifrån speciella krav på såväl kvalitet som miljö. De flesta miljövänliga pennor i vårt sortiment tillverkas av Stilolinea.

Maxema

Italienska Maxema har i närmare 30 år har försett marknaden med reklampennor i en för tiden modern design. Alla pennor designas, tillverkas och kontrolleras vid fabriken i Torino. Plasten i pennorna är en högkvalitativ, giftfri ABS, som är mycket motståndskraftig mot stötar och plötsliga förändringar i temperatur, vilket garanterar utmärkt glans och hög färgstabilitet. Maxema sätter högt värde i eleganta modeller och högklassiga material med lång livslängd. Deras innovativa design är resultatet av en ständigt pågående forskning där linjer och färger inspireras av aktuella trender. Alla Maxemas modeller finns i ett stort antal färger och standardkombinationer för att kunna anpassas till just ditt företag.

Pilot

Pilot är en av världens ledande tillverkare av pennor. De första Pilot-pennorna lanserades i Japan 1918. Vid denna tidpunkt hade landet börjat öppna sig för västerländska influenser och import av europeiska tekniker. Det kom dock att dröja till slutet av 60-talet innan försäljningen av Pilots pennor nådde västvärlden och Europa.

Det som kännetecknar Pilot är att deras innovativa pennlösningar för en olika användningsområden. Det miljöanpassade BeGreen-konceptet med pennor tillverkade av återvunna PET-flaskor är ett exempel på denna typ av innovation. Sortiment omfattar allt ifrån exklusiva metallpennor till uppskattade kulspets- och märkpennor men den mest populära pennan är helt klart världsuccén FriXion Clicker – bläckpennan som kan sudda.

Ballograf

Ballograf är Sveriges enda tillverkare av pennor.  Redan 1945 började de sin produktion i ett garage i Göteborg och idag tillverkar de över 4 miljoner kulspetspennor och stiftpennor för kontorsmarknaden varje år. Med sin prisbelönta, genomarbetade design och sina noggrant utvalda material garanterar Ballograf högsta kvalitet och mycket lång hållbarhet på alla sina produkter. Originalrefillen innehåller ett certifierat Svenskt Arkivbläck som skriver minst 8000m vilket är 4 gånger längre än en genomsnittlig normalrefill och på samtliga modeller lämnas livstids garanti på tryckmekanismen.

Cross & Sheaffer

Cross är USAs äldsta tillverkare av exklusiva pennor och grundades 1846 av Richard Cross och Edward W. Bradbury. Till en början tillverkade företaget, vars grundare i botten var juvelerare, guld och silveraskar till pennor.

The W.A. Sheaffer Pen Comapany grundades 1912 i Ford Madison, Iowa av Walter A. Sheaffer. Han satsade sitt livs alla besparingar och affärerna tog snart fart. Än idag är Sheaffer välkända för sina förstklassiga metallpennor.

1997 blev Sheaffer uppköpt av franska BIC men ägs sedan augusti 2014 av A.T. Cross Company. Ingli Sweden erbjuder samtliga pennor från både Cross- och Sheaffers sortiment. Här på hemsidan visas endast ett urval så kontakta oss gärna om du inte hittar vad du söker eller letar efter en speciell modell.

image

Pennor för att bygga varumärke

När det handlar om att stärka och bygga positiva känslor för varumärken så är fysisk reklam viktigt. Nyutkomna undersökningar visar att en penna är ett effektivt produktmedia.

Läs mer
image

Vad är ?

En reklampennas effektivitet som marknadsföringsmedia påverkas av olika faktorer. Det gäller att välja rätt. Då skapas en mycket högt

Läs mer

KUNSKAP & INSPIRATION

Vi ger dig kunskap och inspiration om pennans värde som produktmedia. Låt dig inspireras och ta del av vår kunskap och erfarenhet här.

Se alla poster