Stäng X

Vet du vad du är ute efter?

Pennor av högsta kvalitet ”Made in Italy”

Stilolinea grundades i början på 1970-talet och har ända sedan starten arbetat fokuserat för att upprätthålla den goda kvalitet som “Made in Italy” borgar för. Tillverkningen sker i en modern anläggning på över 9000m2 belägen i San Mauro Torinese. Där utförs alla produktionsstadier från konstruktion och gjutning av plastmaterial till montering och återvinning genom användning av helt automatiserade maskiner ända fram till produktens slutgiltiga inspektion. Alla processer är kvalitets- och miljösäkrade enligt UNI EN ISO-9001:2008 och UNI EN ISO 14001:2004.

Funktion och design:

I Stilolineas sortiment hittar du funktionella pennor i genomarbetad design med goda tryckmöjligheter. Pennorna tillverkas i högkvalitativ, glänsande ABS-plast som givetvis är giftfri. På refillen lämnas alltid ett års garanti. Stilolinea erbjuder också några av de absolut bästa miljöpennorna på marknaden tillverkade av återvunnen- eller särskild patenterad plast från NatureWorks. Samtliga pennor i sortimentet går att göra i egna färgkombinationer vid order om 5000st. Det är även möjligt att specialtillverka pennor i egen PMS-färg vid en minsta kvantitet om 10000st.

Big Image Left Small Image Right

Kvalitetssäkrad produktion

Stilolinea har en kvalitetssäkrad produktion enligt internationell standard (ISO 9001) och erbjuder snabba, tillförlitliga leveranser vilket bidrar till hög kundnöjdhet och ett stort antal återkommande order.

Miljömedveten hantering

Stilolinea erbjuder hållbara och återvunna produkter, samt förnybar energianvändning och miljömedveten hantering för mindre koldioxidutsläpp och avfall (ISO 14001).