Home » Kunskap & Inspiration » Ingli Sweden 40 år: Kampanjer & erbjudanden!
Ingli Sweden 40 års

Ingli Sweden 40 år: Kampanjer & erbjudanden!

I år firar vi på Ingli Sweden 40 år i branschen. Det var den 4 augusti 1980 som den då 43 årige Jaan Ingel registrerade företaget Jaan Ingel AB hos bolagsverket. Idag är vi mer kända som Ingli Sweden, ett av Sveriges äldsta företag inom produktmedia och den största renodlade pennleverantören på reklammarknaden. Här kan du läsa mer om vår historia >>

Vår vision är att leverera produktmedia med kvalitet, kreativitet, kunskap och hantverkskänsla – något som också 40 års samlad erfarenhet borgar för!

Kampanjer och erbjudanden:

Att fylla 40 år är en milstolpe som självklart måste firas. Det vill vi göra tillsammans med er! Under hösten kommer vi därför att dra igång en ny kampanj varje månad med rabatterade priser på flera utvalda produktnyheter. Erbjudandena kommer att presenteras på denna sida med start 1 september 2020. Klicka på bilderna eller använd nedan länkar för att ladda ner kampanjerna i PDF-format med rekommenderade försäljningspriser.

Kampanj September 2020 - Maxema Miljöpennor

SEPTEMBER 2020: Gratis kliché vid köp av Miljöpennor från Maxema – Kampanjen Avslutad!

I januari lanserade Maxema sin nya miljökollektion. Här hittar du flera av Maxemas mest populära pennmodeller, nu tillverkade i 100% återvunnen plast. Materialet är som vanligt av högsta kvalitet och pennorna är väldesignade färgsatta i 8 jordnära nyanser inspirerade av naturens färger. Under hela september bjuder vi på klichékostnaden till ett värde av 600kr vid köp av miljöpennor från Maxema med tryck. Ett bra erbjudande både för dig och för miljön!

OKTOBER 2020: Kampanjpris på Rondo Erase och Elis med tryck – Kampanjen Avslutad!

Hela oktober har vi kampanjpris på Rondo ch samtliga Elis-modeller. Rondo Erase är Ballografs senaste nyhet. En penna med lätt gummerad yta och suddbart bläck i samma färg som pennkroppen – perfekt för korsordsälskare, skolor och kontor! Elis från italienska Stilolinea är en serie pennor av högsta kvalitet som finns i en otrolig mängd olika färger. Modellen finns även i återvunnen plast alternativt med eleganta kromdetaljer och skönskrivande gelbläck.

NOVEMBER 2020: Exklusiva Parker Giftset inklusive namngravyr – Kampanjen Avslutad!

Ett pennset med sitt eget namn ingraverat är en uppskattad och personlig julklapp som passar bra till såväl kunder som partners och anställda. Under hela november bjuder vi på namngravyren vid köp av ett lyxigt pennset från Parker! Vad sägs om eleganta Parker Jotter XL Monochrome i guld eller trendig roséguld? Eller kanske den lite tyngre Parker Sonnet Roller i stilrent matt svart med gulddetaljer? Det blir en riktigt exklusiv julklapp som är lika mycket accessoar som den är en användbar penna.