Stäng X

Vet du vad du är ute efter?

Ingli Sweden 40 år: Kampanjer & erbjudanden!

I år firar vi på Ingli Sweden 40 år i branschen. Det var den 4 augusti 1980 som den då 43 årige Jaan Ingel registrerade företaget Jaan Ingel AB hos bolagsverket. Idag är vi mer kända som Ingli Sweden, ett av Sveriges äldsta företag inom produktmedia och den största renodlade pennleverantören på reklammarknaden. Här kan du läsa mer om vår historia >>

Vår vision är att leverera produktmedia med kvalitet, kreativitet, kunskap och hantverkskänsla – något som också 40 års samlad erfarenhet borgar för!

 

Kampanjer och erbjudanden:

Att fylla 40 år är en milstolpe som självklart måste firas. Det vill vi göra tillsammans med er! Under hösten kommer vi därför att dra igång en ny kampanj varje månad med rabatterade priser på flera utvalda produktnyheter. Erbjudandena kommer att presenteras på denna sida med start 1 september 2020. Klicka på bilderna eller använd nedan länkar för att ladda ner kampanjerna i PDF-format med rekommenderade försäljningspriser.

 

Kampanj September 2020 - Maxema Miljöpennor

 

SEPTEMBER 2020: Gratis kliché vid köp av Miljöpennor från Maxema

I januari lanserade Maxema sin nya miljökollektion. Här hittar du flera av Maxemas mest populära pennmodeller, nu tillverkade i 100% återvunnen plast. Materialet är som vanligt av högsta kvalitet och pennorna är väldesignade färgsatta i 8 jordnära nyanser inspirerade av naturens färger. Under hela september bjuder vi på klichékostnaden till ett värde av 600kr vid köp av miljöpennor från Maxema med tryck. Ett bra erbjudande både för dig och för miljön!

Ladda ner Maxema-kampanjen med rek. försäljningspriser i PDF-format >>

 

OKTOBER 2020: Kampanjpris på Rondo Erase och Elis med tryck

Hela oktober har vi kampanjpris på Rondo Erase och samtliga Elis-modeller. Rondo Erase är Ballografs senaste nyhet. En penna med lätt gummerad yta och suddbart bläck i samma färg som pennkroppen – perfekt för korsordsälskare, skolor och kontor! Elis från italienska Stilolinea är en serie pennor av högsta kvalitet som finns i en otrolig mängd olika färger. Modellen finns även i återvunnen plast alternativt med eleganta kromdetaljer och skönskrivande gelbläck.

Ladda ner Rondo-kampanjen med rek. försäljningspriser i PDF-format >>

Ladda ner Elis-kampanjen med rek. försäljningspriser i PDF-format >>

 

NOVEMBER 2020: Julklapps-erbjudande på Parker Giftset

Mer information om detta erbjudande och kampanjblad för nedladdning kommer inom kort

 

DECEMBER 2020: Surprise – Tjuvtitt 2021

Mer information kommer