Köpguide för reklampennor

Har du frågor som rör våra produkter eller tjänster, saknar du inspiration eller vill ha hjälp att hitta rätt penna? I menyn här intill hittar du information som vi tror kan vara till stöd för dig.

Vi guidar och konsulterar dig gärna och fungerar som köpguide för reklampennor. Här hittar du en steg-för-steg köpguide reklampennor

  • Vi besvarar alla frågor som rör våra pennor och förpackningar, samt tillverkningen av dessa och möjligheten att förse dem med olika tryck. Vi kan också förse dig med prover så att du kan provskriva våra pennor innan du köper dem. Eller ett tryckförslag så du får se hur pennan kommer se ut med din logo.
  • Vi finns även för rådgivning när det gäller att hitta och välja rätt penna för ditt varumärke och för olika användningsområden eller om du vill ha hjälp att tänka nytt kring reklampennor i din verksamhet och hur du får ut maximalt värde av dem. Vi förklarar hur du kan skapa högsta möjliga PenValue och varför det är viktigt.
  • Om du är intresserad av andra kompletterande profilprodukter rekommenderar vi dig ta kontakt med en av våra kompetenta återförsäljar-partners. Givetvis är du välkommen att höra av dig till oss om du önskar att vi förmedlar den kontakten åt dig.

Vill du ha personlig hjälp? Fyll i nedan formulär så kontaktar vi dig snarast möjligt eller som senast under nästkommande arbetsdag: