Stäng X

Vet du vad du är ute efter?

Köpguide för reklampennor

Har du frågor, saknar inspiration eller vill du ha hjälp att hitta rätt penna?

Vi guidar och konsulterar dig gärna och fungerar som köpguide för reklampennor. Här hittar du en steg-för-steg köpguide reklampennor

  • Vi besvarar alla frågor som rör våra pennor och förpackningar, samt tillverkningen av dessa och möjligheten att förse dem med olika tryck. Vi kan också förse dig med prover så att du kan känna och provskriva våra pennor innan du köper dem.
  • Vi finns även för rådgivning när det gäller att hitta och välja rätt penna för ditt varumärke och för olika användningsområden eller om du vill ha hjälp att tänka nytt kring reklampennor i din verksamhet och hur du får ut maximalt värde av dem. Vi förklarar hur du kan skapa högsta möjliga PenValue och varför det är viktigt.
  • Har du frågor om exakta prisuppgifter eller andra kompletterande produkter ber vi dig ta kontakt med någon av våra kompetenta återförsäljar-partners som du hittar här. Givetvis är du välkommen att höra av dig till oss om du önskar att vi förmedlar den kontakten åt dig.

Fyll i nedan formulär och beskriv vad du önskar hjälp med så kontaktar vi dig snarast möjligt eller som senast under nästkommande arbetsdag.