Stäng X

Vet du vad du är ute efter?

Jobba hos oss

Skicka din ansökan

Originalare/Backoffice

Just nu söker vi en originalare/backoffice-säljare för en heltidstjänst till vårt kontor i Täby, Arninge med önskat tillträde under December-Januari.

Ingli Sweden är ett av Sveriges äldsta företag inom kategorin produktmedia och den största leverantören på marknaden som är specialiserad på reklampennor. Idag har Ingli Sweden drygt 20st anställda fördelade på kontor, lager och produktion. Våra kunder är återförsäljare av profilreklam främst i Skandinavien, men även i Europa och övriga världen. Mer information om oss hittar du här>>

Som originalare/backoffice-säljare hos oss är du en del av vårt säljteam. Dina huvudsakliga uppgifter är att göra korrektur av våra kunders logotyper och reklambudskap, bevaka att dessa blir godkända och därefter förbereda originalen för tryck. I tjänsten ingår också viss orderskrivning, samt att ta fram tryckförslag och svara på frågor om priser och produkter.

Som person tror vi att du är social, flexibel och serviceinriktad. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer till såväl kunder som kollegor. Du har ett starkt sinne för färg och form och goda kunskaper i Adobe Illustrator (vi arbetar i PC-miljö). Det är en fördel om du har baskunskaper i affärssystemet Pyramid, men inget krav.

Din ansökan skickar du per e-post senast den 22 november till ansokan@inglisweden.com. Eventuella frågor besvaras av Mats Åsbrink på telefon 08-557 740 02.