Korrektur och tryckförslag

När du har beställt pennor med tryck får du ett korrektur för godkännande. Detta för att säkerställa att tycket blir som du har tänkt dig. Vi kan även ta fram ett tryckförslag innan beställning med rekommenderade pennor, placeringar och storlekar för önskat tryck.

Ett korrektur avbildar pennan med det aktuella trycket i skala 1:1 och innehåller alltid storlek, placering samt tryckfärger. Det är viktigt att läsa igenom korrekturet noggrant och kontrollera att alla uppgifter stämmer. Ett försenat godkännande av korrekturet kan innebära en förlängd leveranstid. Vid ändringar skickas alltid ett nytt korrektur för godkännande. Efter godkänt korrektur startar produktionen och om inget annat har avtalats får du din leverans inom 10-15 dagar. Vid behov kan även provtryck utföras som ett extra steg innan produktionsstart.

Tryckförslag tas fram på begäran för de som önskar förslag eller rådgivning innan beställning. Ofta har man kanske ett hum om vilken penna man söker men vill se förslag på lite olika modeller för att se vilken som passar bäst ihop med sin egen logotyp eller budskap. Kanske vill man ha ett tryckförslag tillsammans med sin offert som ett kompletterande beslutsunderlag. Ett tryckförslag är endast ett hjälpmedel och är inte bindande på något sätt.

Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig med offert och tryckförslag på önskade produkter: