Specialproduktion

Vi kan hjälpa dig att ta fram unika reklampennor till väldigt förmånliga priser. Vårt kontaktnät med pennfabriker är världsomspännande och våra inköpare har stor erfarenhet av processen för specialtillverkning. De har också en enastående förmåga att leta upp rätt produkt till rätt pris. Vi erbjuder specialproduktion på stora delar av vårt standardsortiment men även för pennor utöver sortimentet, helt efter dina önskemål.

Med specialproduktion har vi möjlighet att ta fram pennor i alla tänkbara former och färger med mängder av olika funktioner. Det kan även handla om speciella tryckmetoder som tillåter egna mönster runt om hela pennan eller förser pennan med en pälsbeklädd yta. Egentligen finns inga gränser för vad man kan göra, har ni önskemål om att göra en morotsformad penna som är infärgad i en viss orange färg så kommer vi ha möjlighet att hjälp er med det.

Men specialproduktion behöver inte vara fullt så avancerat. Har du god framförhållning är det också ett mycket kostnadseffektivt alternativ för order av större kvantiteter. Vid tillverkning och leverans direkt från fabrik kan vi erbjuda lägre priser på mer eller mindre alla pennor i vårt standardsortiment. De flesta av våra standardpennor går också att få i egen PMS-färg.

Vi kan även ta fram egenprofilerade förpackningar till din penna. Ett enkelt och snyggt alternativ är vårat Paper Case som går att få i egen design vid order om endast 500st. Andra förpackningar kan vara egna etuier, boxar, butiksställ, blisterförpackningar eller displayer. Tillbehör till pennor såsom block, mappar eller liknande är också möjliga att låta tillverka.

Minimumkvantiteter

För egenfärgade plastpennor varierar minsta kvantiteten mellan 5000-10000st beroende på modell. För metallpennor gäller motsvarande vid minsta kvantitet om 5000st. Egna kombinationer av standardfärger går normalt sett att få även vid lägre kvantiteter

Så går det till

Kontakta oss med dina önskemål eller om du vill att vi tar fram några förslag. När vi har hittat det ni söker hjälper vi dig att komma i kontakt med en av våra återförsäljarpartners som förser dig med en offert baserat på dina önskemål.

När beställningen är lagd kommer du få besked om beräknad leveranstid samt ett korrektur att godkänna. Du får även ett fotokorrektur att godkänna i samband med produktionsstart på fabriken, allt för att försäkra dig om att du får exakt den produkt du beställt. Vid behov går det även få ta del av ett fysiskt provtryck, detta kan dock riskera att förlänga leveranstiden med ca 2-3 veckor. Leverans sker sedan till din önskade leveransadress.

Leveranstid

Normal leveranstid på pennor vid specialproduktion är ca 14 arbetsveckor. Vissa pennor kan produceras fortare eller flygas hem. Om det finns behov av snabbare leverans kom ihåg att ange detta i samband med din förfrågan då det troligtvis kommer ha viss inverkan på priset.