Köpa reklampennor - här får du tips inför ditt köp!

Vi som jobbar här

Vi som jobbar på Ingli Sweden är alla experter på reklampennor inom olika områden. Här kan du läsa om våra medarbetares personliga pennfavoriter och deras olika sätt att använda dem på.

Har du allmänna frågor kring våra produkter eller tjänster rekommenderar vi att du använder vårt kontaktformulär, detta för att garantera dig bästa service och snabbast svar.

Mats Åsbrink

Mats Åsbrink

VD
Tel: 08-557 740 02
Epost: [email protected]

Jag har många favoritpennor! En av dem är Maxemas nya Pure Black Rubber, den är snygg och känns helt rätt i tiden. Den attesterar jag gärna lönerna med eller använder för att fylla i Stryktipset när Djurgården ska spela!

Michael Ingel

Michael Ingel

Exportansvarig
Tel08-557 740 03
Epost: [email protected]

Av nostalgiska skäl är min favoritpenna Add1. Det var vår första egendesignade penna och jag minns alla diskussioner jag hade med min co-designer och tillika far om alla smådetaljer som skulle justeras men som till slut gjorde den komplett.

Per Ekblad

Per Ekblad

Säljansvarig
Tel08-557 740 11
Epost: [email protected]

Min favoritpenna är Dot Rubber. Den är snygg och har en gummerad yta som ger ett skönt grepp. Eftersom jag gillar att skriva låtar på fritiden har jag alltid pennor till hands hemma. Genom åren har det blivit en hel del texter som man har satt på pränt.

Kalle Borgenstierna

Kalle Borgenstierna

Sälj
Tel08-557 740 17

Epost: [email protected]

Cross Calais är min favoritpenna då jag ser mycket av mig själv i den här modellen. Precis som jag är den tung, exklusiv och ergonomisk *haha*. För mig är pennan främst en modeaccessoar – en snygg penna i bröstfickan kan få vilket fruntimmer som helst på fall 🙂

Jennie Hellsved

Jennie Hellsved

Korrektur/Säljsupport
Tel
: 08-557 740 15
Epost: [email protected]

Jag har ett väldigt stort intresse av blommor och växter. Kanske är det därför som Vegetal Pen är min favoritpenna. Den är miljövänlig och skriver bra när jag ska anteckna saker om mina blommor ute i trädgården.

Mia Alexandersson

Mia Alexandersson

Inköpsansvarig
Tel08-557 740 04
Epost: [email protected]

Just nu skriver jag allra mest med FriXion Clicker. Dels för att den finns i flera läckra bläckfärger men framförallt för att den är sudd-bar vilket innebär att jag slipper kladdiga anteckningar. Dessutom är den tunna spetsen perfekt att skriva med på scorekorten när jag är på golfbanan!

Linda Ingel

Linda Ingel

Inköp
Tel: 08-557 740 05
Epost: [email protected]

Min favorit penna är Ballografs Epoca P för att den är så himla snygg! Den håller också hur länge som helst – perfekt när jag ska skriva brev (ja, jag skriver fortfarande riktiga brev!) eller loggar mina fallskärmshopp.

Angelica Fogelmark

Angelica Fogelmark

Produktionskoordinator
Tel: 08-557 740 25
Epost: [email protected]

Jag skriver gärna ner nya spännande recept till bakning och matlagning med min favoritpenna Quinto. Den är snygg med sin trekantiga form och så har den ett väldigt ergonomiskt grepp som gör att den ligger skönt i handen.

Anna Lundqvist

Anna Lundqvist

Marknadsansvarig
Tel: 08-557 740 06
Epost: [email protected]

Acroball Pure White är superskön att skriva med och bläcket finns i olika, roliga färger. Det är bra när man ska planera och prioritera olika saker. Sedan gillar ju jag att skissa och rita och då är Acroball perfekt – det tycker mina barn också.