Stäng X

Vet du vad du är ute efter?

Vi jobbar här

Vi som jobbar på Ingli Sweden är alla experter på reklampennor inom olika områden. Här kan du läsa om våra medarbetares personliga pennfavoriter och deras olika sätt att använda dem på. Kontaktuppgifterna på denna sida är främst avsedda för våra partners. Är du slutanvändare och önskar komma i kontakt med oss rekommenderar vi att du använder formuläret under Kontakt, detta för att garantera dig bästa service och snabbast svar på dina frågor.

Team Profile Image

Mats Åsbrink

VD Tel: 08-557 740 02 E-post: [email protected]

Jag har många favoritpennor! En av dem är Maxemas nya Pure Black Fluo, den är snygg och känns helt rätt i tiden. Den attesterar jag gärna lönerna med eller använder för att fylla i Stryktipset när Djurgården ska spela!

Team Profile Image

Michael Ingel

Exportansvarig Tel: 08-557 740 03 E-post: [email protected]

Av nostalgiska skäl är min favoritpenna Add1. Det var vår första egendesignade penna och jag minns alla diskussioner jag hade med min co-designer och tillika far om alla smådetaljer som skulle justeras men som till slut gjorde den komplett.

Team Profile Image

Per Ekblad

Säljansvarig Tel: 08-557 740 11 E-post: [email protected]

Min favoritpenna är Dot Rubber. Den är snygg och har en gummerad yta som ger ett skönt grepp. Eftersom jag gillar att skriva låtar på fritiden har jag alltid pennor till hands hemma. Genom åren har det blivit en hel del texter som man har satt på pränt.

Team Profile Image

Kalle Borgenstierna

Sälj Tel: 08-557 740 17 E-post: [email protected]

Cross Calais är min favoritpenna då jag ser mycket av mig själv i den här modellen. Precis som jag är den tung, exklusiv och ergonomisk, haha. För mig är pennan främst en modeaccessoar - en snygg penna i bröstfickan kan få vilket fruntimmer som helst på fall :)

Team Profile Image

Jennie Hellsved

Korrektur/Säljsupport (Föräldraledig) Tel: 08-557 740 15 E-post: [email protected]

Jag har ett väldigt stort intresse av blommor och växter. Kanske är det därför som Vegetal Pen är min favoritpenna. Den är miljövänlig och skriver bra när jag ska anteckna saker om mina blommor ute i trädgården.

Team Profile Image

Mia Alexandersson

Inköpsansvarig Tel: 08-557 740 04 E-post: [email protected]

Just nu skriver jag allra mest med FriXion Clicker. Dels för att den finns i flera läckra bläckfärger men framförallt för att den är sudd-bar vilket innebär att jag slipper kladdiga anteckningar. Dessutom är den tunna spetsen perfekt att skriva med på scorekorten när jag är på golfbanan!

Team Profile Image

Linda Ingel

Inköp Tel: 08-557 740 05 E-post: [email protected]glisweden.com

Min favorit penna är Ballografs Epoca P för att den är så himla snygg! Den håller också hur länge som helst - perfekt när jag ska skriva brev (ja, jag skriver fortfarande riktiga brev!) eller loggar mina fallskärmshopp.

Team Profile Image

Angelica Fogelmark

Produktionskoordinator Tel: 08-557 740 25 E-post: [email protected]

Jag skriver gärna ner nya spännande recept till bakning och matlagning med min favoritpenna Quinto. Den är snygg med sin trekantiga form och så har den ett väldigt ergonomiskt grepp som gör att den ligger skönt i handen.

Team Profile Image

Anna Lundqvist

Marknadsansvarig Tel: 08-557 740 06 E-post: [email protected]

Acroball Pure White är superskön att skriva med och bläcket finns i olika, roliga färger. Det är bra när man ska planera och prioritera olika saker. Sedan gillar ju jag att skissa och rita och då är Acroball perfekt - det tycker mina barn också :)

Team Image

Vi hjälper dig att välja rätt reklampenna

I pennväljaren kan du söka bland över 1000 st pennor i olika prisklasser, färger, utföranden och diverse egenskaper. Med filterfunktionen kan du sedan göra mer specifika val för att hitta fram till rätt penna för just ditt företag.

HITTA RÄTT PENNA MED VÅR PENNVÄLJARE HÄR
image

Pennor för att bygga varumärke

När det handlar om att stärka och bygga positiva känslor för varumärken så är fysisk reklam viktigt. Nyutkomna undersökningar visar att en penna är ett effektivt produktmedia.

Läs mer
image

Vad är ?

En reklampennas effektivitet som marknadsföringsmedia påverkas av olika faktorer. Det gäller att välja rätt. Då skapas en mycket högt

Läs mer

Kunskap & inspiration

Vi ger dig kunskap och inspiration om pennans värde som produktmedia. Låt dig inspireras och ta del av vår kunskap och erfarenhet här. Vi erbjuder olika typer av dokument, filmer och exempel på varför och hur reklampennor skapar värde i olika situationer.

Till vår köpguide