Home » Kunskap & Inspiration » Digitala kataloger med reklampennor

Digitala kataloger med reklampennor

Här hittar du våra digitala kataloger med reklampennor. Ett alternativ till hemsidan som ger bra överblick och en helhetsbild av produkterna i vårt sortiment.

Katalogerna är utformade för att vara både inspirerande och informativa hjälpmedel för såväl partners som slutanvändare och är därför försedd med rekommenderade försäljningspriser. Vill du ha mer information om oss, våra pennor eller önskar beställa våra kataloger i tryckt format är du varmt välkommen att kontakta oss. Nedan hittar du de digitala kataloger som är aktuella just nu.

NYHETER 2023

I katalogerna presenteras varje varumärke eller kategori under ett eget kapitel. Katalogerna innehåller prisexempel vid utvalda kvantiteter. Samtliga produkter är också försedda med QR-koder som enkelt tar dig direkt till specifikationer och exakta prisuppgifter här på webben. På så sätt kan du snabbt bilda dig en uppfattning om produkten i katalogen samtidigt som vi säkerställer att du alltid har tillgång till den senaste informationen. Flest nyheter har vi adderat till vårt miljösortiment. Vi är också stolta över att kunna presentera ett nytt lyxvarumärke i sortimentet; nämligen Waterman med sina eleganta kulspetspennor.

Självklart finns alla nyheter också här på sajten om du önskar ladda ner bilder eller räkna på priser med olika tryckalternativ.

LADDA NER KATALOGERNA I PDF-FORMAT

Här har du möjlighet att ladda ner våra kataloger i PDF-format och spara på din egen enhet: