Stäng X

Vet du vad du är ute efter?

Digitala kataloger med reklampennor

Här hittar du våra digitala kataloger med reklampennor. Ett alternativ till Pennväljaren som ger bra överblick och en helhetsbild av produkterna i vårt sortiment.

Katalogerna är utformade för att vara både inspirerande och informativa hjälpmedel för såväl partners som slutanvändare och är därför försedd med rekommenderade försäljningspriser. Vill du ha mer information om oss, våra pennor eller önskar beställa våra kataloger i tryckt format är du varmt välkommen att kontakta oss. Nedan hittar du de digitala kataloger som är aktuella just nu.

Nyheter 2022

I katalogerna presenteras varje varumärke eller kategori under ett eget kapitel. Katalogerna innehåller prisexempel vid utvalda kvantiteter. Samtliga produkter är också försedda med QR-koder som enkelt tar dig direkt till specifikationer och exakta prisuppgifter här på webben. På så sätt kan du snabbt bilda dig en uppfattning om produkten i katalogen samtidigt som vi säkerställer att du alltid har tillgång till den senaste informationen. Alla produktnyheter finns angivna i innehållsförteckningen och står utmärkta på varje enskild sida. I år har vi valt att addera flest nyheter till vårt miljösortiment. Vi är också stolta över att kunna presentera flera nyheter från populära BIC och våra allra mest exklusiva varumärken Fisher Space Pen och Montblanc.

Självklart finns alla nyheter också här på sajten om du önskar ladda ner bilder eller räkna på priser med olika tryckalternativ. Du hittar dem enkelt genom att öppna Pennväljaren och välja ”Nyheter” eller genom att klicka här.

 

LADDA NER KATALOGERNA I PDF-FORMAT

Här har du möjlighet att ladda ner våra kataloger i PDF-format och spara på din egen enhet:

Vi hjälper dig att välja rätt reklampenna

Vi har tagit fram pennväljaren för att hjälpa dig att enkelt hitta rätt reklampenna. Du kan välja från en stor mängd av olika typer, kategorier och färger i kombination med varandra.

Du hittar pennväljaren här