Om Ingli Sweden

Ingli Sweden har försett marknaden med profilerade reklampennor i 40 år vilket gör oss till ett av Sveriges äldsta företag inom kategorin produktmedia. Idag är vi också den största renodlade pennleverantören på reklammarknaden.

Ingli Sweden är en totalleverantör av reklam- och presentpennor. Med ett heltäckande sortiment, stor lagerhållning och eget tryckeri kan vi erbjuda många valmöjligheter och hålla korta leveranstider på såväl tryckta som otryckta varor.

Vi är även svensk agentur till några av de största penntillverkarna i världen och jobbar med flera kända varumärken som t.ex. INGLI, Cross, Parker, Stilolinea, Maxema, Erga, BIC, Montblanc, Pilot och Ballograf.

Sedan 2019 är Ingli Sweden certifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015. Vi bedriver ett aktivt kvalitetsarbete med stort miljöfokus och har troligtvis marknadens bredaste sortiment av miljöpennor.

FÖRETAGSFILM:
Lär känna oss lite bättre och se hur vi arbetar >>

Vår vision

Vi vill uppfattas som det lokala familjära företaget som levererar produktmedia med kvalitet, kreativitet, kunskap och hantverkskänsla, detta gör vi främst genom försäljning av våra pennor under starka varumärken och en hållbar verksamhet.

Pennor är vår passion och vårt största mål är att öka medvetenheten om reklampennans värde, något vi jobbar med varje dag genom vårt koncept PenValue.