Stäng X

Vet du vad du är ute efter?

Vanliga frågor

Nedan listar vi några av de vanligast frågorna inför köp av reklampennor eller pennor med tryck tex. leveranstider, kontakt med återförsäljare, korrektur eller produkt- eller produktionsfrågor. Om ni inte hittar svaret på er fråga här är ni välkomna att kontakta oss eller någon av våra återförsäljare.

1Hur får jag kontakt med en återförsäljare?

Under Kontakt och Hitta Partner kan du söka efter återförsäljare i din närhet och ta del av deras kontaktuppgifter. Vill du ha hjälp att hitta en partner kan du istället välja att kontakta oss så rekommenderar vi gärna en lämplig återförsäljare utifrån dina behov.

2Kan jag vända mig till min befintliga leverantör av profilreklam för att köpa era pennor?

På den här webbplatsen har vi valt att lista de partners som arbetar kontinuerligt och har stor kännedom om våra pennor men vårt nätverk av återförsäljare är mycket större än så. Vi samarbetar med de flesta företag i Sverige som sysslar med produktmedia och kontorsmaterial varför du mycket väl kan vända dig till din redan befintliga leverantör för att köpa våra pennor.

3Hur lång leveranstid har ni?

För tryckta varor är den normala leveranstiden 10-15 arbetsdagar efter godkänt korrektur. Det finns även möjlighet till snabbare leverans mot en tilläggsavgift. Vid beställning av otryckta pennor levererar vi omgående direkt från lager såvida det inte rör sig om en icke lagervara. Mer information om våra leveranstider hittar du under Köpguiden. Den uppskattade leveranstiden (vid tryckorder) står också angiven längst ner på varje pennas informationssida.

4Kan ni leverera till flera olika länder?

Ja, vi samarbetar med flera olika transportörer och kan leverera till hela Europa antingen via våra fraktavtal. Vi kan också leverera med en transportör där ni har eget avtal om så hellre önskas.

5Lagerför ni alla pennor som finns på hemsidan?

Merparten av pennorna som visas på hemsidan är lagervaror som vi lagerhåller i våra egna lokaler i Täby, utanför Stockholm. Vi kan därför hålla snabba leveranstider på i stort sett alla pennor i sortimentet oavsett om de ska tryckas eller inte. På varje pennas informationssida står den uppskattade leveranstiden angiven längst ner (avser order med tryck).

6Kan jag se lagersaldot på hemsidan?

I dagsläget visar vi inte lagersaldot på hemsidan. Mängden pennor som lagerförs varierar beroende på modell och popularitet. Har du behov av ett större antal pennor inom en begränsad tid rekommenderar vi därför att du kontrollerar lagersaldot innan du lägger din beställning. Våra partners är observanta och brukar hjälpa till med den här typen av kontroll. Saldoförfrågan kan även skickas till oss via kontaktformuläret som du hittar under Kontakt.

7Vilken är den minsta kvantiteten jag kan köpa?

Minsta kvantitet för plastpennor är 100st. Detta gäller dock inte pennor ifrån varumärkena Ballograf och Pilot som går att köpa även i mindre upplagor. För metallpennor och etuier finns ingen minsta kvantitet.

8Kan man få andra färger än blått på bläcket?

Blått är standardfärg på bläcket för de flesta av våra pennmodeller men det finns ett antal varianter som levereras med t.ex. svart, rött eller grönt bläck som standard. I vår pennväljare kan man filtrera på bläckfärg för att se vilka alternativ som finns. De flesta pennorna går också att specialbeställa med valfri färg på bläcket beroende på önskat antal. Läs mer om Specialproduktion under Köpguiden eller ställ frågan till oss så förklarar vi vilka förutsättningar som finns för respektive pennmodell.

9Kan jag specialtillverka en penna helt efter mina egna önskemål?

Ja, vi kan hjälpa dig att ta fram kundunika reklampennor till väldigt förmånliga priser. Vid specialproduktion har vi möjlighet att ta fram helt nya pennor med olika former, funktioner och färgkombinationer. Specialproduktion kan också innebära att vi levererar någon av våra standardpennor i din egen PMS-färg. Mer information om Specialproduktion och vilka möjligheter som finns hittar du under Köpguiden.

10Hur många pennor ligger det i varje innerförpackning?

De flesta av våra pennmodeller packas om 50st i plastpåse eller kartong. Pennor från varumärket Stilolinea packas 100st per innerkartong. Våra metallpennor styckeförpackas i snygga Paper Cases vid order med tryck eller gravyr och sedan i innerkartonger om 50st. Hur pennorna förpackas står också angivet under specifikationer på varje pennas informationssida.

11Hur långt skriver era pennor?

Skrivlängden varierar beroende på vilken refill pennan innehåller. Den normala skrivlängden för reklampennor med standardbläck är ca 1000m. Information om den uppskattade skrivlängden står angivet under specifikationer på varje pennas informationssida.

12Kan man se vilken PMS-färg en penna har på hemsidan?

Vi anger inte pennornas PMS-färger på hemsidan då det kan förekomma mindre färgskillnader baserat på tillverkningstillfälle. Den exakta färgen beror också på vilken PMS-skala man utgår ifrån, t.ex. uncoated respektive coated. Vi hjälper gärna till att leta upp en penna som ligger nära din egen PMS-färg om det finns önskemål om detta. Använd kontaktformuläret under Kontakta Oss för att skicka din förfrågan så lämnar vi förslag på tänkbara modeller, samt skickar fysiska prover så att du själv kan jämföra,

13Jag har ett prov på en penna som jag vill ha, kan ni hjälpa mig ta reda på vilken det är?

Absolut, vi hjälper gärna till. Ta ett foto av pennan och skicka det till [email protected] så återkommer vi med besked så fort som möjligt. Vårt nätverk är omfattande så även om det rör sig en penna utanför vårt sortiment är sannolikheten stor att vi kan ta fram den åt dig. Om vi mot förmodan inte skulle kunna hitta den lämnar vi alltid förslag på liknande modeller.

14Kan ni trycka eller gravera på andra produkter än pennor?

Vår produktion klarar av tryck och gravyr på de flesta produkter som inte är textilier och vi tar gärna emot så kallade legotryck (dvs tryck/gravyr på kundens egna produkter). Kontakta oss eller gå via någon av våra partners för att få mer information.

Kampanjer & nyheter

VISA ALLA

Prislista September 2021

Från och med den 1 September 2021 har vi justerat våra priser till följd av förhöjda frakt- och råvarukostnader. Eftersom vår webbplats är under utveckling och inte uppdateras riktigt som normalt rekommenderar vi att du använder vår prislista för att säkerställa så exakta prisuppgifter som möjligt. Just nu bygger vi en ny webbplats som kommer att...

Nyheter

Reklampennor 2021: Nyheter

Glöm slit och släng, vi har kvalitet och miljö i fokus! 2021 bjuder på flera spännande nyheter främst inom miljösegmentet men även när det kommer till presentpennor från våra allra mest lyxiga varumärken. Nedan presenterar vi årets trender och nya reklampennor 2021. UTÖKAT MILJÖSORTIMENT Miljön är en av våra viktigaste hållbarhetsfrågor och vår...

Nyheter

Digitala kataloger med reklampennor

Här hittar du våra digitala kataloger med reklampennor. Ett alternativ till Pennväljaren som ger bra överblick och en helhetsbild av produkterna i vårt sortiment. Katalogerna är utformade för att vara både inspirerande och informativa hjälpmedel för såväl partners som slutanvändare och är därför försedd med rekommenderade försäljningspriser. Vill...

Nyheter
news-image

Missa inte våra nya miljöpennor! Se hela sortimentet här

Nu kan vi erbjuda ett nytt sortiment miljöpennor som innehåller flera intressanta nyheter. Efterfrågan på miljövänliga pennor är stor och vår ambition är att utöka detta sortiment med nya miljöpennor vartefter. Vi har pennor som är tillverkade av PLA-plast som gör dem biologiskt nedbrytbara (ex: Vegetal Pen Grip och S45 Bio), pennor som är tillverkade...

Nyheter

Ingli Sweden 40 år: Kampanjer & erbjudanden!

I år firar vi på Ingli Sweden 40 år i branschen. Det var den 4 augusti 1980 som den då 43 årige Jaan Ingel registrerade företaget Jaan Ingel AB hos bolagsverket. Idag är vi mer kända som Ingli Sweden, ett av Sveriges äldsta företag inom produktmedia och den största renodlade pennleverantören på reklammarknaden. Här kan du läsa mer om vår historia...

Erbjudanden