Stäng X

Vet du vad du är ute efter?

Köpa reklampennor – Steg för steg

Ska ni köpa reklampennor?

Vi stöttar dig steg för steg igenom processen för hur du effektivast gör för att köpa reklampennor som levererar rätt marknadsföringsvärde för er. Innan du startar processen är det bra att veta vilka steg du ska gå igenom. Lycka till med ditt val av rätt penna!

Steg 1

Du har bestämt dig för att köpa reklampennor och vill veta hur du ska gå tillväga.

Kanske funderar du fortfarande på om pennor är rätt media för dig? Under ”Kunskap & Inspiration” kan du läsa mer om hur de kan vara till nytta för dig i din marknadsföring och försäljning.

Step Image
Step Image
Steg 2

Tänk igenom syfte, användning och behov för dina pennor.

» Vilka i din organisation ska dela ut dem och i vilket sammanhang?

» Vilka är mottagarna och vad vill de ha?

» Kanske behöver du olika reklampennor för olika typer av användnings- områden eller för olika mottagare?

» Vad vill du förmedla? Ditt varumärke, dina kontaktuppgifter eller något annat budskap?

» Hur många reklampennor behöver du för dina användningsområden?

Steg 3

Använd pennväljaren för att hitta rätt

Använd Pennväljaren för att hitta en penna som överensstämmer med dina behov.

I pennväljaren kan du söka bland över 1000 st reklampennor i olika prisklasser, färger, utföranden och diverse egenskaper. Med filterfunktionen kan du sedan göra mer specifika val för att hitta fram till rätt för just ditt företag. Du kan t.ex. välja att söka efter miljövänliga alternativ eller en viss typ av bläck.

Step Image
Step Image
Steg 4

Varje penna har ett eget produktkort med information och priser.

Här kan du läsa mer om pennan och dess specifikationer, hitta olika bilder och se vilka märkmöjligheter som erbjuds. Du kan också beräkna ungefärligt pris för pennan beroende på antal och eventuell märkning. Då all vår försäljning sker via återförsäljare kan vi endast ange rekommenderade riktpriser. För att få en offert med exakta prisuppgifter behöver du därför komma i kontakt med en av våra Profilpartners (vilket vi självklart kan hjälpa till med om du inte redan har ett samarbete med någon idag).

Steg 5

När du har hittat en penna som du är intresserad av hjälper vi dig vidare.

Har du inte hittat vad du söker är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi guidar dig gärna om du behöver inspiration eller hjälp i ditt val. Kanske har du t.o.m. behov eller önskemål om att ta fram en egen specialmodell. Via hjälpknappen kan du snabbt komma i kontakt med oss, vi hjälper dig gärna med alla typer av frågor.

»Önskar du Beställa prover för att känna och prov-skriva kan du enkelt göra det direkt från produktkortet.

»Enstaka prover på plastpennor skickas alltid utan debitering. 

»Har du redan en befintlig leverantör av profilreklam kan du spara dina val och själv skicka din förfrågan direkt till dem.

»Behöver du hjälp att komma i kontakt med en av våra partners kan du antingen kontakta oss eller välja en från vår Partnerlista här på sajten. Vi samarbetar med profilföretag över hela Sverige för att du enkelt ska kunna hitta någon i din närhet.

Step Image
Step Image
Steg 6

Härifrån tar vår partner över ditt ärende och din förfrågan kommer behandlas.

Vår partner kan nu förse dig med exakta prisuppgifter och du kan även få ett Tryckförslag om så önskas.
När ordern är lagd får du en bekräftelse. Om du har beställt pennor med tryck kommer du även att få ett Korrektur för godkännande.

Steg 7

Efter godkänt korrektur startar produktionen.

Om inget annat har avtalats får du din leverans 10-15 dagar efter godkänt korrektur. Möjlighet till snabbare leverans finns mot en extra avgift, läs mer om våra olika Leveranser här.

Vid behov kan även provtryck utföras som ett extra steg innan produktion.

Köpguiden
Pennväljaren Beställ Prover
image

Pennor för att bygga varumärke

När det handlar om att stärka och bygga positiva känslor för varumärken så är fysisk reklam viktigt. Nyutkomna undersökningar visar att en penna är ett effektivt produktmedia.

Läs mer
image

Vad är ?

En reklampennas effektivitet som marknadsföringsmedia påverkas av olika faktorer. Det gäller att välja rätt. Då skapas en mycket högt

Läs mer

KUNSKAP & INSPIRATION

Vi ger dig kunskap och inspiration om pennans värde som produktmedia. Låt dig inspireras och ta del av vår kunskap och erfarenhet här.

Se alla poster