Home » Kunskap & Inspiration » Nu sänker vi priset på gravyr av våra Premium-pennor
Gravyr Pennor - Engraving Pens

Nu sänker vi priset på gravyr av våra Premium-pennor

Nu kan du förse dina presentpennor med en exklusiv logo-gravyr till ett betydligt lägre pris än tidigare. Från och med i år har vi nämligen sänkt gravyrpriset för samtliga pennor som ingår i vårt Premium-sortiment. De nya gravyrpriset är riktigt förmånligt och ligger bara snäppet över ett vanligt 1-färgstryck. Givetvis ingår samma service och packning i snygga Paper Cases precis som tidigare.

Gravyr ger en permanent märkning som utförs med högsta precision. Samtidigt är det förmodligen den märkmetod som ger det mest eleganta intrycket. Det passar bra om du ska ge bort lite finare presentpennor och vill skapa en mer exklusiv känsla.
Här kan du lära dig mer om gravyr och våra övriga tryckmetoder.

Pennorna som ingår i vårt premium-sortiment är lättare metallpennor i låg- och mellanprisklassen varför många väljer att inte kosta på dem en dyrare märkmetod. Vi vill att fler ska kunna förse sina pennor med eleganta gravyrer och har därför pressat priset på just det här segmentet. Något som är möjligt då dessa ofta går snabbare att gravera och inte kräver lika mycket för- och efterbehandling som de tyngre metallpennorna.