Home » Kunskap & Inspiration » Profilmässor 2018: Här hittar du oss
Profilmässor 2018 - Profile Trade Shows 2018

Profilmässor 2018: Här hittar du oss

I början av varje år anordnas ett antal profilmässor runt om i Europa där leverantörer och återförsäljare från branschen får chans att nätverka och ta del av de senaste trenderna inom profil- och produktmedia. Vi kommer självklart vara på plats flertalet av dem för att träffa partners och kollegor och visa upp årets pennyheter!

Besök oss gärna på någon av följande mässor

PSI Mässan, 9-11 Januari 
I januari finns vi som vanligt på plats i Düsseldorf när PSI-mässan går av staplen. Missa inte årets absolut viktigaste mässa som varje år gästas av ca 988 utställare och över 18000 besökare från hela världen. Varmt välkomna till vår monter 9K28.

Nordic Profile Fair, 16-18 Januari
Den svenska branschmässan för profilprodukter hålls nästa gång på Elmia i Jönkping. Passa på att inspireras och träffa dina svenska leverantörer under 3 trevliga dagar. Oss hittar du i monter A:03:28.

Mässor i Norge och Finland
Förutom ovan nämnda mässor ställer vi även ut på NBR Mässan i Oslo den 23-24 januari och på PWA Expo den 31 januari – 1 februari i Helsingfors.

Vi önskar alla återförsäljare varmt välkomna att besöka oss. Tveka inte att kontakta oss för att boka ett personligt möte eller om du önskar hjälp med entrébiljetter. Hoppas vi ses!