Home » Kunskap & Inspiration » Hjälp Pennpojken slå Världsrekord i Reklampennor
världsrekord i reklampennor - world record in promotional pens

Hjälp Pennpojken slå Världsrekord i Reklampennor

Bidra med reklampennor

Pennpojken Adam Karlssons högsta önskan är att slå världsrekord i reklampennor.  Vi har tidigare berättat historien om autistiske Adam som påbörjat en fantastisk personlig utveckling tack vare sitt intresse för reklampennor.  Pennorna har blivit en symbol för att våga och samlandet har inneburit att Adam numer klarar av saker som innan kunde vara helt omöjligt.

För att slå världsrekordet behöver Adam samla 268 000 reklampennor som alla måste vara olika. Hittills har han med hjälp av sina föräldrar och donationer från engagerade personer runt om i landet lyckats samla ihop otroliga 150 000 pennor – men ännu är det en bit kvar innan rekordet är hans.

Skicka dina reklampennor till Adam för att hjälpa honom i jakten på världsrekordet.

Vi som har haft glädjen att träffa Adam har redan bidragit med en mängd reklampennor till samlingen. Men vår insamling fortsätter och nu vill vi uppmuntra dig, privat eller företag, att göra detsamma.

Så rota igenom dina lådor hemma, eller be alla kollegor tömma sina skrivbord. För nog finns det garanterat ett helt gäng reklampennor som du kan avvara (de behöver inte ens kunna skriva) för att hjälpa denna modiga, inspirerande kille att uppfylla sin dröm.

Alla bidrag är välkomna, stora som små!

Ta kontakt och följ Pennpojkens resa mot världsrekordet på hans Facebook-sida >>

Läs mer om Adam i vår senaste bloggpost  ”Historien om Pennpojken”