Home » Kunskap & Inspiration » Planerar du ett företagsevent? Kom då ihåg det här…
företagsevent - business event

Planerar du ett företagsevent? Kom då ihåg det här…

Funderar du på att anordna ett företagsevent så här till våren eller sommaren? Kanske är du redan i full gång med planeringen? Bra, då har vi ett par saker vi skulle vilja påminna dig om för att eventet ska bli extra minnesvärt.

Att anordna företagsevent brukar vara mycket uppskattat och ger dig möjlighet att stärka både relationer och varumärke. De positiva effekterna är många både vid en liten kick-off för den egna personalen eller ett större evenemang som inkluderar såväl anställda som kunder. 

Den här tiden på året brukar det vara väldigt populärt att anordna event med fokus på sport- och utomhusaktiviteter. Och varför inte, det finns få saker i världen som är så allmänt älskade och som engagerar så många människor som sport och träning. Kan man sedan kombinera det med lite god mat och underhållning så finns alla förutsättningar för att skapa en lyckad tillställning.

Ett företagsevent utan företagspresenter är som julafton utan julklappar!

När man planerar ett event är det lätt hänt att man lägger alltför mycket tid och energi på själva aktiviteterna, maten och allt annat som ska hända att man glömmer bort eller inte hinner med att marknadsföra sig ordentligt. Att annonsera i förväg, skicka ut inbjudningar och ta emot anmälningar brukar självklart prioriteras men ett event erbjuder långt fler möjligheter till marknadsföring än så.

Produktreklam är t.ex. ett utmärkt sätt att marknadsföra sig på i samband med event. Vi skulle till och med vilja påstå att ett företagsevent utan företagspresenter är som julafton utan julklappar. Trots att det är gemenskapen som är det viktigaste så kan vi inte komma ifrån att vi faktiskt blir väldigt glada både av att ge och att få.

Produktreklam förhöjer upplevelsen av företagseventet

Med produktreklam förhöjer du upplevelsen och ger dina kunder/anställda något bestående som kan påminna dem om ditt varumärke långt efter eventet är slut. Generellt sett har det också ett större värde för mottagaren och är mer prisvärt än många andra reklamalternativ.  

Beställ i god tid så att du får det du verkligen vill ha!

Så glöm inte bort produktreklamen i samband med dina vår- och sommarevent. Det kan handla om att göra egna vattenflaskor till företagets deltagande i Bellmanstafetten, kepsar till den kommande golfturneringen, egna reklampennor till spelkvällen på travbanan eller företagströjor till fotbollsmatchen som du bjudit in till. Oavsett om du anordnar ett helt eget eller sponsrar någon annans event kommer det alltid finnas lämpliga produkter att marknadsföra sig med. Se bara till att vara ute i god tid så att du hinner tänka igenom vad som skulle passa er bäst och du verkligen får det du vill ha.

Vill du ha förslag på reklampennor som passar vårens alla sportaktiviteter? Läs mer och ladda ner produktblad med rekommenderade försäljningspriser här >>