Home » Kunskap & Inspiration » Vi har det viktigaste verktyget för ditt idéarbete!

Vi har det viktigaste verktyget för ditt idéarbete!

Har det hänt till dig att du vaknat mitt i natten med en superbra ny idé som du absolut vill minnas men sedan inte kommer ihåg på morgonen?

Ofta dyker de bästa idéerna upp när man befinner sig i gränslandet mellan vakenhet och sömn, det har nog många av oss märkt. Därför är det alltid bra att ha papper och penna vid nattduksbordet, så man snabbt kan anteckna de tankar som vi vill minnas efteråt. Det räcker oftast med ett par ord eller en snabb skiss för att hjälpa oss återskapa idén senare.

En ny idé börjar ofta med en penna

En uppfinning eller produkt börjar ofta med en penna som används för att skissa fram en idé. Allt ifrån hus och planlösningar till tekniska prylar och mode har sedan länge börjat med en ritning på papper. Under de senaste decennierna har digitaliseringen tagit över mycket av pennans jobb med ritningar, men fortfarande vill man oftast använda en penna för att dra de första linjerna på pappret. Det är först senare när skissen börjar ta form som man vill föra över dem till datorn för att utforma en färdig produkt digitalt.

Glöm inte pennans potential för ditt idéarbete

För oss som jobbar med marknadsföring och kommunikation är idéarbete och kreativa lösningar en del av vardagen, men oavsett vilken yrkesroll du har finns behov av innovation, kartläggning och planering. Så glöm inte bort pennans potential för dessa ändamål. Datorn i all ära, men brainstorming, mindmaps, idéskisser och anteckningar blir alltid bäst när det sker för hand. Därmed är pennan utan tvekan det viktigaste verktyget för ditt idéarbete.

Och såklart, glöm inte att förse dina pennor med reklamtryck. Ditt företags identitet är lika viktig oavsett om det är pennor du ger bort eller använder på kontoret.

Idéarbete - New Ideas

I vårt pennsortiment kan du söka efter lämpliga reklampennor för ditt idéarbete. Det kan ju såklart vara bra att ha någonting att använda pennan på. Här kan du se våra skrivblock med logga för att främja din kreativitet.