Home » Kunskap & Inspiration » Lekfulla reklampennor
lekfulla-reklampennor-kawaii

Lekfulla reklampennor

En reklampenna.

Tanken tar nog de flesta av oss till en bilden av den tvåfärgade plastpennan av varierande kvalitet. Ofta är denna försedd med en logga från någon statlig verksamhet, ett försäkringsbolag eller från någon mer praktisk bransch såsom bilfirma eller rekryteringsföretag.

Eller så kan tankarna vandra vidare till alla dessa pennor som finns i mångfald och som få företag vågar beställa och märka med sin logga, då de är alldeles för “kreativa” -och kanske inte alla gånger -helt praktiska.

Alla har inte varit och besökt ett showroom tillhörande en återförsäljare av just reklampennor. Variationen av material, bläck-sorter och utformning som (ibland) visas upp som en parad på väggarna kan lätt ta besökaren på en tur till barndomen. Det kliar i fingrarna av att få plocka upp, prova och känna på pennorna. Reklampennor formade som olika typer av mat, raketer, pennor med små inbyggda mini-spel eller pussel inuti eller med flera olika uddar för olika syften är exempel på reklampennor som kan pryda samlingen. De flesta återförsäljare har nog minst ett minne av en “kreativ beställning”.

Kreativa pennor

Vid en bild-googling på olika synonymer till ”creative-” eller ”funny-” pen designs dyker flera förslag upp för den som söker inspiration. Till exempel pennor med dubbla syften såsom extra ljuskälla, inbyggd solfjäder eller formade som ett armband för att garantera att du alltid har en penna med dig.

Här kommer några exempel på annorlunda och lekfulla pennor. Även om ni inte vill vara fullt lika kreativa då det kommer till val av reklampenna till ert företag- kommer ni förhoppningsvis att inspireras.

För det går ju att trycka på nästan alla typer av ytor och pennor.

lekfulla-reklampennor

Produktbilderna ovan är tagna från diverse återförsäljares produktsidor.
För en lista på bildkällor vänligen kontakta oss.