Home » Kunskap & Inspiration » Inspiration från Ballograf: Pennor med stil och personlighet!
Inspiration Ballograf - Executive

Inspiration från Ballograf: Pennor med stil och personlighet!

Ballograf är kända för att tillverka pennor i klassisk, tidlös design. Med kreativa budskap och personlig stil kan du förvandla dem till så mycket mer än bara just pennor! Låt oss bjuda på lite inspiration där produktnyheten Executive och trendiga diskpennan Epoca Deskset får förklara vad vi menar:

Executive: The pen is the new watch!

En snygg och stilren penna i bröstfickan på skjortan eller kavajen kan bli ett stiligt inslag som både förstärker och kompletterar din look. Executive är en relansering av Ballografs populära 50-talspenna Permo. Med en kombination av tidlös design och modern skrivteknik är Executive en penna med klass som utan problem kan utmana klockan som din nya modeaccessoar. Beställ gärna prover så att du på riktigt får uppleva känslan av denna penna och se om den matchar din personliga stil.

Epoca Deskset: Personliga budskap med digitaltryck

Epoca Deskset har blivit en retrotrendig accessoar till såväl hemmet som kontoret. Se till att ge din penna maximalt PenValue. Använd hela ställets yta för att förmedla ditt budskap. Låt den kommunicera på ett unikt och personligt sätt så blir du både uppskattad och ihågkommen. Med vårt digitaltryck finns egentligen inga gränser för din kreativitet.