Home » Kunskap & Inspiration » Spana in våra nya reklampennor för 2018
Nya reklampennor 2018 - New Promotional pens 2018

Spana in våra nya reklampennor för 2018

Nya rekklampennor - New promotional pens

2018 bjuder självklart på en hel del nytt även när det gäller reklampennor. Trenden med matt svart, gummerat och sportiga fluorescerande färger som vi såg prov på förra året håller i sig, liksom de lite mer eleganta pennorna med kromdetaljer. Här följer en kort resumé över årets nya reklampennor. Längs ner finns också en länk till samtliga pennyheter i sortimentet.

Excel – helt ny reklampenna från vårt eget varumärke INGLI

Excel är en helt ny reklampenna från vårt eget varumärke INGLI med innovativ industriell design. Den gummerade pennkroppen tillsammans med dess räfflor gör att pennan ligger fint i handen och det solida klipset framhäver ditt reklamtryck på ett attraktivt sätt. Dessutom har pennan ett riktigt kanonpris jämfört med andra gummerade pennmodeller.

Italienska pennnyheter från Maxema och Stilolinea

Våra stora italienska tillverkare Maxema och Stilolinea har båda släppt några riktigt fina pennyheter. Maxema har kompletterat sin stilrena Pure-serie med 3 nya modeller som finns tillgängliga i en stor mängd olika färger. Pennmodellerna Pure Matt och Pure Matt Extra är riktigt snygga och kan tryckas på både pennkropp och klips. Stilolineas sortiment har kompletterats med Tethys Chrome och Semyr Grip Extra, båda med eleganta kromdetaljer, samt en helt ny pennmodell S45 Total i klassisk design med stor tryckyta.

ERGA – ytterligare ett välkänt varumärke till sortimentet

I år har vi också glädjen att välkomna ytterligare ett välkänt varumärke till sortimentet, nämligen italienska Erga. Speciellt för Erga är de unika tryckmöjligheter som erbjuds för deras produkter. Med så kallad 360° kommunikation är det möjligt att trycka runt om hela pennkroppen och addera taktila inslag som gör att märkningen både syns och känns. I Ergas sortiment hittar du bland annat den populära E-venti-serien som i år kompletterats med en miljövänlig och en gummerad version, E-venti Recycle och E-venti Soft. Erga har även släppt ett par helt nya pennmodeller för året som heter e-Fifty och e-Twenty som du definitivt ska ta en extra titt på.

Här hittar du samtliga av våra nya reklampennor för 2018