Stäng X

Vet du vad du är ute efter?

Missa inte våra nya miljöpennor! Se hela sortimentet här

Miljöfolder - Eco BrochureNu kan vi erbjuda ett nytt sortiment miljöpennor som innehåller flera intressanta nyheter. Efterfrågan på miljövänliga pennor är stor och vår ambition är att utöka detta sortiment med nya miljöpennor vartefter. Vi har pennor som är tillverkade av PLA-plast som gör dem biologiskt nedbrytbara (ex: Bio-S!, Vegetal Pen, S45 Bio), pennor som är tillverkade av återvunnen plast (ex: Pixel Recycled, Elis Recycled, E-Twenty Recycled och Acroball), rPET dvs. återvunnen PET plast (Pet Pen) och Friendly Highlighter i returpapper. Vi har också tagit in en kollektion vete-hybrider där plasten i pennorna är tillverkade av 40% vetehalm (ex: Add Bamboo Hybrid, Dart Hybrid).

 

Nytt sortiment av miljöpennor

Du kan också hitta hela vårt nya miljösortiment här på sajten om du önskar ladda ner bilder eller räkna på pris med olika tryckalternativ. Du hittar dem enkelt genom att öppna Pennväljaren och välja ”Miljöpenna” eller genom att klicka här.

Miljöfolder för nedladdning

Se hela sortimentet i vår nya miljöfolder, bara med pennor som är bättre anpassade för miljön. Tanken med foldern är att du ska bli inspirerad men också snabbt få en överblick över hela vårt miljösortiment.

Ladda ner foldern i PDF-format >>