Home » Kunskap & Inspiration » Reklampennor 2019: Nyheter
Reklampennor 2019 - Promotional pens 2019

Reklampennor 2019: Nyheter

När det gäller nyheter av reklampennor 2019 har vi valt att uppdatera flera befintliga pennmodeller med nya versioner och färgkombinationer. Vår egen INGLI-serie har utökats med nya, moderna varianter av Add1. Stilolinea’s populära miljöpenna Vegetal Pen har kommit i nya färgkombinationer och deras klassiska Raja Chrome finns nu också i flera fina pastellfärger. Men vi har också några helt nya pennmodeller som har tillkommit. Maxema har kommit med en riktigt snygg och stilren serie pennor under namnet Mood och vårt sortiment av miljöpennor har också utökats med nya överstryckningspennan Friendly Highlighter. Se nedan för en kort resumé över våra nya reklampennor 2019. Längs ner finns också en länk till samtliga pennyheter i sortimentet.

ADD BAMBOO – NY VERSION i POPULÄRA INGLI-SERIEN

Add Bamboo är en ny version i den populära Add1-serien där pennkroppen är försedd med ett hölje av bambuträ, ett naturligt material som ger en trendig look. Den har precis som Add1 en kraftig pennkropp och ett stort klips som ger en stor reklamyta. Denna nyhet finns i två versioner. Add Bamboo som har transparent gummigrepp och tryckknapp finns i tre färgkombinationer och Add Bamboo Chrome som har kromade detaljer finns i två.

MOOD – EXKLUSIV PENNYHET FRÅN ITALIENSKA MAXEMA

En av våra stora italienska tillverkare Maxema har kommit med en helt ny serie exklusiva pennor vid namn Mood. Mood finns i fem versioner: Mood Rubber, Mood Rubber Clear, Mood Extra, Mood Gold samt Mood Rose Gold. Samtliga pennor i denna serie är av högkvalitativ plast och har metalldetaljer som har diamantslipats för ett enastående resultat. Välj mellan metalldetaljer i krom, guld eller rose guld och om du önskar solid eller gummerad pennkropp. Du har dessutom, precis som Maxemas övriga sortiment, en hel palett av olika färger att tillgå.

FRIENDLY HIGHLIGHTER – MILJÖVÄNLIG ÖVERSTRYKNINGSPENNA

Ett tillskott i vår miljövänliga kategori av reklampennor är överstrykningspennan Friendly Highlighter. Det som gör denna penna miljövänlig är att den har vattenbaserat bläck som är fritt från skadliga lösningsmedel, en pennkropp som består av vaxat returpapper och plastdetaljer av återvunnen plast. Friendly Highlighter kan köpas styckvis eller som 4 pack i mixade färger.

Här hittar du samtliga av våra nya reklampennor 2019