Home » Kunskap & Inspiration » Sprout: Pennan som kan planteras efter användning!
Sprout vit logo mot grön bakgrund

Sprout: Pennan som kan planteras efter användning!

Sprout Pencil är en miljösmart penna tillverkad av helt naturliga, giftfria material. Efter användning kan pennan planteras och på så sätt bidra till den cirkulära ekonomin. Resultatet blir en helt och hållet miljövänlig produkt som tar hänsyn till hela livscykelperspektivet.

3 bra skäl till att välja Sprout

  1. Det är en miljövänlig produkt som bidrar till den cirkulära ekonomin
  2. Det är en användbar (och återanvändbar!) present som skapar mervärde
  3. Du visar att hållbarhet är en naturlig del av din verksamhet

Plantera ett grönt mindset!

Genom att plantera Sprout Pencil efter användning istället för att bara kasta den, kan du synliggöra hållbarhet för andra och inspirera till förändringar i vardagen som leder till en grönare framtid. Detta är hela idén bakom Sprout.

Och det är verkligen en tilltalande idé! Tänk bara vad enkelt och roligt det blir att återanvända din penna när du kan se den växa och förvandlas till doftande örter, läckra blommor – eller till och med färska grönsaker.

Frökapseln, av cellulosa, innehåller ca 3-10 frön producerade i EU under strikta regler. När du har förbrukat pennan är det bara att stoppa ner den med kapseln neråt i en kruka med jord, vattna och vänta på förvandlingen.

Använd din Sprout penna, plantera efter användning och vänta på att din planta ska gro!

En gåva som ger tillbaka

För företag eller organisationer som har passion för hållbarhet är Sprout Pencil den perfekta presenten. Tillverkad av certifierat trä (främst lind) kan den graveras med logotyp eller valfritt reklambudskap och ges bort vid konferenser, events eller kundbesök.

Du ger inte bara bort en användbar present som kan återanvändas och ge någonting mer tillbaka. Du visar också upp ett hållbart förhållningssätt som en naturlig del av ditt varumärke och din verksamhet. Med Sprout är det lätt att skänka glädje, inspirera och samtidigt leverera ett viktigt budskap till dina kunder.

Vi erbjuder Sprout Pencil med miljövänlig gravyr, separat eller monterad i Standard Sleeve som är ett informativt pappersetui. Du kan också köpa pennan monterad i ett specialdesignat skrivblock med din egen logotyp på omslaget.

Här hittar du våra produkter från Sprout: