Home » Kunskap & Inspiration » Det Stora Penntestet: Vinnare 2019
Det Stora Penntestet

Det Stora Penntestet: Vinnare 2019

I slutet av mars anordnades en mässa med 30 utställande profilföretag och drygt 120 besökare. Under mässan genomfördes tävlingen Det Stora Penntestet och nu har en vinnare utsetts.

Mässan anordnades av vår partner Anderzson of Sweden och Ingli Sweden var på plats för att prata PenValue och visa upp våra pennor. Tillsammans genomförde vi också en tävling där besökarna fick testa ett antal olika pennmodeller och utse sin egen favoritpenna. Förutom att vara med och kora den mest populära pennan hade deltagarna även chans att vinna 50st pennor med sitt eget tryck. Se videon där vi trycker vinnarpennan nedan:

Raja Chrome överlägsen vinnare 2019

När tävlingen var avgjord stod det klart att vinnare i Det Stora Penntestet 2019 var pennan Raja Chrome. Ett mycket bra val tycker vi och inte helt oväntat! Raja Chrome är nämligen en av våra mest populära pennor tillverkad av italienska Stilolinea. En elegant reklampenna av högsta kvalitet med ISO-certifierat bläck och stor refill för extra lång skrivlängd. Ett hållbart alternativ från en mycket kvalitetsmedveten tillverkare. Awimex International var det företag som vann utlottningen och därmed kammade hem priset om 50st vinnarpennor med sitt eget tryck. Grattis säger vi!

Testa våra pennor och utse er egen favorit

Smaken är som baken och vi vet hur viktigt det är att få provskriva och känna på våra pennor innan man kan ta beslut om vilken man ska köpa. Därför erbjuder vi oss att skicka prover till dig gratis så att ni kan utse en egen favorit som passar ert företag. Hitta era tänkbara alternativ bland vårt sortiment av pennor och beställ dina prover här.

Samtliga av våra pennmodeller finns att köpa hos Anderzson of Sweden eller via din befintliga leverantör av profilreklam och produktmedia.