Home » Kunskap & Inspiration » Pelle delar med sig: här är mina 5 favoritreklampennor
pelles favoritpennor

Pelle delar med sig: här är mina 5 favoritreklampennor

Låt oss vara ärliga, valet av reklampenna är allt annat än enkelt. Vi på Ingli Sweden har över 1000 olika reklampennor i sortimentet, allt från olika material till olika prisklasser. Det är mycket att tänka på! Det här har ni säkert redan koll på – men vilken specifik typ av penna du väljer har stor betydelse. Det påverkar inte bara skrivupplevelsen utan också mottagarens intryck av ert företag.

Eftersom vi ofta får frågor om hur man väljer rätt penna, tänkte jag dela med mig av mina topp 5 favoriter. Jag har ju trots allt jobbat på Ingli i över 20 år och känner mig trygg i katalogen.

Så, låt oss sätta igång!

bild på pelle på ingli sweden
Hej! Här är jag, Pelle.

1. Dot Rubber – Italiensk elegans möter funktion

Min absoluta favorit! Dot Rubber är inte bara en penna, det är en stilikon. Med sin tidlösa design och praktiska tryckyta på klipset, är den perfekt för varje företag som vill visa upp sig från sin bästa sida. Och gissa vad? Den finns även i en miljövänlig version – Dot Recycle. Tillverkad i Italien, så klart! Dot Rubber går under produktkategorin reklampennor.

Bild på Dot Rubber

2. Ballograf Epoca P – En svensk klassiker

Denna penna har inte ändrats sedan 1961, och den är mer populär än någonsin. Ballograf Epoca P är den enda pennan som fortfarande tillverkas i Sverige och har en trogen skara fans. Och för de miljömedvetna finns även Epoca Recycle.

Bild på Ballograf Epoca P

3. Raja Chrome Recycled – För den miljömedvetne

Den här pennan har varit en storsäljare i 25 år och nu kommer den även i en återvunnen version. Fina Raja Chrome Recycled är tillverkad i Europa och är det perfekta valet för företag som vill kombinera design med miljötänk. Spana in hela sortimentet av våra mer miljövänliga pennor.

Bild på Raja Chrome Recycled

4. Business Metal – Klass och kvalitet

Om du letar efter en penna med lite extra tyngd och en klassisk look, är Business Metall ett säkert kort. Den ligger perfekt i handen och är min go-to när det gäller pennor i det lite högre prissegmentet (men inte för högt!). Vi har såklart fler pennor i sortimentet för mer exklusiva pennor.

Business Metal penna
Bild på Business Metal

5. Carlton Frost – Mycket för pengarna

Carlton Frost har varit med oss i nästan 20 år (lika länge som jag med andra ord) och är fortfarande en favorit. Den är prisvärd och håller hög kvalitet, vilket gör den till ett utmärkt val för företag som vill ha valuta för pengarna. För den miljömedvetne rekommenderar jag Compact Recycle, som också är tillverkad i Europa.

Bild på Carlton Frost

Hoppas ni hittar något i min lista som passar er!

Kom ihåg, att välja rätt penna är inte bara en fråga om stil – det är ett sätt att förmedla ert varumärkes värderingar och image. Tveka inte att kontakta mig (eller oss) på Ingli Sweden om ni vill ha hjälp att hitta rätt i vårt sortiment.