Home » Kunskap & Inspiration » Dags att beställa reklampennor? Våra 3 bästa tips för optimalt resultat!
bild på tips när du ska beställa reklampennor

Dags att beställa reklampennor? Våra 3 bästa tips för optimalt resultat!

Att beställa reklampennor för att sedan dela ut dem är ett effektivt sätt att boosta ditt varumärkes synlighet. Dessa pennor är inte bara praktiska utan också kraftfulla verktyg för marknadsföring. För att säkerställa att du får mest möjliga värde av din investering är det viktigt att välja dem med omsorg.

Här delar vi med oss av våra bästa tips för att optimera din beställning av reklampennor och maximera dess marknadsföringspotential.

1. Anpassning av reklampennor

Det första steget när du ska beställa reklampennor är att du noga bör överväga design och anpassning.

Välj en penna som återspeglar ditt företags grafiska profil och varumärkesidentitet. Tänk på färg, form och tryckyta i relation till din logotyp och eventuellt budskap. Kom ihåg att en väl anpassad reklampenna inte bara bär på ditt varumärkes färger och logotyp – utan kan även inkludera kontaktinformation eller en slogan. Detta ökar chansen att penna – och därmed ditt varumärke – sprids vidare.

Extratips: Börja med att definiera ditt budskap och viktiga designelement. Välj sedan funktioner som är relevanta för mottagaren, såsom tryck- eller vridmekanism, touchfunktion eller specifik bläcktyp. Detta säkerställer att pennan inte bara ser bra ut utan också uppfyller användarnas behov. Efter det kan du välja vilken penna du vill trycka på.

2. Optimera antalet reklampennor

Att bestämma rätt antal pennor att beställa är avgörande för kostnadseffektivitet. En tumregel är att ha minst en penna per person och möte. Är du osäker på exakta åtgången, börja med en mindre beställning.

Kom ihåg! Större kvantiteter leder ofta till lägre styckpris. Vårt råd är att fokusera på kvalitet framför kvantitet. Det är alltid möjligt att beställa fler pennor vid behov, vanligtvis utan extra designarbete.

3. Planera för högsta PenValue

För att din reklampenna ska ge största möjliga värde, är det viktigt med tidig planering. Att vara ute i god tid minskar risken för kompromisser med kvalitet eller design och undviker onödiga expressleveranskostnader. En välplanerad beställning minskar också risken för misstag genom hela processen, från design till leverans.

Med det sagt, att investera i reklampennor är ett smart drag för alla företag som vill öka sin varumärkeskännedom.

Genom att följa våra tips när du ska beställa, kan du säkerställa att dina reklampennor inte bara når ut till mottagaren utan också kommunicerar ditt varumärkes budskap effektivt.

Behöver du ytterligare kött på benen och fler tips? Ladda ner vårt kostnadsfria whitepaper om att maximera värdet av dina reklampennor, eller hör av dig till oss för frågor.

GÖR VÅRT QUIZ – VILKEN PENNA PASSAR ERT FÖRETAG?