Home » Kunskap & Inspiration » Reklampennor med tryck är din marknadsföringspartner i lågkonjunktur
exempel på pennor med reklampryck

Reklampennor med tryck är din marknadsföringspartner i lågkonjunktur

I dessa tider, när budgeten är snäv och varje öre räknas, är det lätt att tappa sikte på de marknadsföringsstrategier som faktiskt levererar resultat. Trots frestelsen att skära ned på kostnader, visar erfarenheten att lågkonjunktur är rätt tid att investera i marknadsföring. Reklampennor med tryck framstår som en kostnadseffektiv lösning för att nå ut med ditt varumärke, och här är varför:

1. Pennan är en tyst budbärare av ditt varumärke

Reklampennor med tryck är inte bara praktiska, de är också en subtil påminnelse om ditt företag. En väl utformad penna, som speglar företagets värderingar och profilering, kan öppna dörrar och odla relationer med både nuvarande och framtida kunder.

Dessa pennor är lätta. med en genomsnittsvikt på bara 10 gram! Det vill säga att dem är perfekta att inkludera i kuvert, fakturor eller kampanjutskick.

2. En reklampenna för varje tanke och smak

Reklampennor har en unik förmåga att anpassas efter olika behov och preferenser. Vare sig det handlar om att välja vikt, storlek eller design, kan varje företag finna den perfekta pennan som tilltalar just deras målgrupp.

Varför inte ha en samling av pennor anpassade för olika event och målgrupper? Tänk på det som en del av din marknadsföringsportfölj – en specialdesignad penna för varje unik kundkontakt.

3. Skapa en visuell förlängning av ditt varumärke

Nutidens teknologi erbjuder fascinerande möjligheter för reklampennor med tryck. Tänk pennor med möjlighet att trycka bilder runtom. Eller de med sammetstryck och 3D-effekter som ger din logotyp ett livfullt och minnesvärt uttryck.

Dessa innovativa lösningar tillåter ditt varumärke att sticka ut och skapa en varaktig inverkan.

4. PenValue guiden: din genväg till effektiv marknadsföring

En reklampenna är inte bara ett verktyg för skrivande. Det är även en ambassadör för ditt varumärke. Det är därför viktigt att varje aspekt av pennan – från design till material – återspeglar vad ditt företag står för. Genom att följa våra tips i PenValue guiden kan du säkerställa att dina reklampennor verkligen levererar maximal effekt.

5. Pennan i handen: från möte till minne

Efter ett framgångsrikt säljmöte är en reklampenna med tryck ett utmärkt sätt att hålla ditt företag ’Top of Mind’ hos kunden. En väl placerad penna på ett skrivbord kan påminna kunden om ert möte och stärka relationen.

Skapa emotionellt värde med reklampennor

En intressant idé är att skapa en samling av pennor i olika färger. Kanske med unika klips för logotypen, och presentera dem för kunderna att välja och vraka bland.

Att ge kunder möjlighet att välja sin egen favorit inte bara tillför ett personligt värde till reklampennan, utan säkerställer också att den behålls och visas upp för andra. Därmed utökar räckvidden för ditt varumärke.

Bild på reklampennor med tryck i ett möte

För att sammanfatta, i en tid då varje investering måste räknas, står det klart att reklampennor med tryck erbjuder en kostnadseffektiv, personlig och långvarig lösning för marknadsföring.

Så varför inte se potentialen i dessa små men kraftfulla verktyg och göra dem till en central del av din marknadsföringsstrategi? Med rätt planering och genomförande kan en enkel penna bli din mest värdefulla marknadsföringsresurs.

Ingli Sweden har lång erfarenhet i branschen Här kan du se vårt sortiment av just pennor för reklamtryck.