Stäng X

Vet du vad du är ute efter?

Digital katalog med bara pennor

Katalog - CatalogueVår digitala katalog med bara pennor är ett samlat dokument för dig som vill få en bra överblick över samtliga pennor i vårt sortiment. Katalogen är tänkt att vara ett både inspirerande och informativt hjälpmedel för såväl partners som slutanvändare och är därför försedd med rekommenderade försäljningspriser. Vill du ha mer information om oss, våra pennor eller önskar beställa vår katalog i tryckt format är du varmt välkommen att kontakta oss.

Pennyheter 2018

Katalogen är uppdelad i kapitel baserat på de olika varumärken vi erbjuder. I katalogens inledning listar vi vilka pennor som ingår i utvalda kategorier och alla pennyheter vi har för året. En nyhet som redan har blivit väldigt populär är Excel, en gummerad penna ifrån vårt eget varumärke INGLI. Alla nyheter finns givetvis också här på sajten om du önskar ladda ner bilder eller räkna på pris med olika tryckalternativ. Du hittar dem enkelt genom att öppna Pennväljaren och välja ”Nyheter” under kategorin Aktuellt eller klicka här.

 

Länk till den digitala katalogen

Klicka på länken nedan för att komma till den digitala katalogen. Vill du hellre ladda ner katalogen i PDF-format kan du göra det här.

INGLI SWEDEN – KATALOG 2018

Vi hjälper dig att välja rätt reklampenna

Vi har tagit fram pennväljaren för att hjälpa dig att enkelt hitta rätt reklampenna. Du kan välja från en stor mängd av olika typer, kategorier och färger i kombination med varandra.

Du hittar pennväljaren här