Home » Kunskap & Inspiration » Erga 360° Kommunikation: Budskap som syns och känns
360 Kommunikation

Erga 360° Kommunikation: Budskap som syns och känns

Det viktigaste med en reklampenna är hur du använder den för att kommunicera. Är du mån om att din marknadsföring ska sticka ut och förmedla en upplevelse? Då ska du prova 360° Kommunikation; 4 olika trycktekniker som gör det möjligt att förse din reklampenna med 3-dimensionella element för att effektivt och attraktivt framhäva ditt budskap.

Via vår italienska penntillverkare Erga har vi möjlighet att erbjuda unika tryckmöjligheter på en rad olika pennor. Med så kallad 360° Kommunikation kan du använda hela pennans yta för att förmedla ditt budskap. Genom olika trycktekniker kan du dessutom förse din reklampenna med ett eget mönster och addera taktila 3D-inslag som gör att ditt budskap både syns och känns.

4 trycktekniker: Pattern, Digitaly, I-Light och Velvet

De olika tryckteknikerna som erbjuds inom 360° Kommunikation är Pattern, Digitaly, I-Light och Velvet. Varje teknik har sina speciella egenskaper som ger ett helt unikt intryck. Kortfattat kan de beskrivas enligt följande:

E-venti-360

PATTERN: Screentryck som går runt om hela pennan (rundscreen), lämpligtvis ett mönster med eller utan text. Kan utföras i en eller flera färger från PMS-skalan.

DIGITALY: Digital transfer som kan återskapa fotografiska bilder till minsta detalj för att skapa en starkare visuell upplevelse.

I-LIGHT (3D): Upphöjt tryck i högglansiga UV-färger där logotyp eller vald grafik återskapas i olika tjocklekar som uppfattas vid beröring och ger trycket en extra dimension.

VELVET (3D): Med den här tekniken skapas logotyper eller annan design i enfärgad sammet. Sammetstrycket väcker uppmärksamhet och ger en mjuk, behaglig känsla.

Samtliga tekniker kan tryckas 360° dvs. runt om hela pennan om så önskas. Teknikerna kan också med fördel kombineras med varandra för att förstärka upplevelsen av kommunikationen ytterligare. Minsta kvantitet för beställning är 500st.