Stäng X

Vet du vad du är ute efter?

Erga 360° Kommunikation: Budskap som syns och känns

Det viktigaste med en reklampenna är hur du använder den för att kommunicera. Är du mån om att din marknadsföring ska sticka ut och förmedla en upplevelse? Då ska du prova 360° Kommunikation; 4 olika trycktekniker som gör det möjligt att förse din reklampenna med 3-dimensionella element för att effektivt och attraktivt framhäva ditt budskap.

Via vår italienska penntillverkare Erga har vi möjlighet att erbjuda unika tryckmöjligheter på en rad olika pennor. Med så kallad 360° Kommunikation kan du använda hela pennans yta för att förmedla ditt budskap. Genom olika trycktekniker kan du dessutom förse din reklampenna med ett eget mönster och addera taktila 3D-inslag som gör att ditt budskap både syns och känns.

4 trycktekniker: Texture, Digitaly, I-Light och Velvet

De olika tryckteknikerna som erbjuds inom 360° Kommunikation är Texture, Digitaly, I-Light och Velvet. Varje teknik har sina speciella egenskaper som ger ett helt unikt intryck. Kortfattat kan de beskrivas enligt följande:

E-venti-360

TEXTURE: Screentryck som går runt om hela pennan (rundscreen), lämpligtvis ett mönster med eller utan text. Kan utföras i en eller flera färger från PMS-skalan.

DIGITALY: Digital transfer som kan återskapa fotografiska bilder till minsta detalj för att skapa en starkare visuell upplevelse.

I-LIGHT (3D): Upphöjt tryck i högglansiga UV-färger där logotyp eller vald grafik återskapas i olika tjocklekar som uppfattas vid beröring och ger trycket en extra dimension.

VELVET (3D): Med den här tekniken skapas logotyper eller annan design i enfärgad sammet. Sammetstrycket väcker uppmärksamhet och ger en mjuk, behaglig känsla.

Samtliga tekniker kan tryckas 360° dvs. runt om hela pennan om så önskas. Teknikerna kan också med fördel kombineras med varandra för att förstärka upplevelsen av kommunikationen ytterligare. Minsta kvantitet för beställning är 500st.

 

Produktblad med rekommenderade försäljningspriser:

360° Kommunikation kan utföras på de flesta pennorna från Ergas sortiment men det finns några modeller som passar särskilt bra att använda sig av. E-venti är en serie kulspetspennor i rak, stilren design som är speciellt framtagna för dessa trycktekniker. Välj mellan E-venti Flash och E-venti Black med vit resp. svart pennkropp och transparent, färgat klips eller E-venti Recycle, en miljöanpassad version av återvunnen plast. Vi kan också rekommendera re-volution och e-volution, två nya snygga pennmodeller som lämpar sig väl för runtgående tryck och finns i många olika färger.

För att göra det enkelt har vi sammanställt ett produktblad med information om de olika tryckteknikerna och lämpliga pennmodeller. Ladda ner produktbladet med rekommenderade försäljningspriser här.

ERGA – 360° KOMMUNIKATION