Home » Kunskap & Inspiration » Reklampennor för vårens alla sportaktiviteter
sportaktiviteter-sports-activities

Reklampennor för vårens alla sportaktiviteter

Nu är hög tid att knyta på sig träningsskorna och börja ladda upp inför vårens och sommarens alla sportaktiviteter och evenemang. Vi vill därför passa på att tipsa om reklampennor som passar särskilt bra för dessa sammanhang. Klicka på länkarna nedan för att få mer information om respektive pennmodell.

S45 Total Fluo är en helt ny reklampenna med generös tryckyta på såväl klips som pennkropp. En mycket prisvärd penna som finns i 5 trendiga fluoriserande färger att matcha dina träningskläder med.

Omega Matt, Golfpenna 2.0 är en något förlängd modell jämfört med den traditionella golfpennan. Den högkvalitativa INGLI Parker Style refillen gör att pennan klarar såväl varma klimat som fukt och kyla, så nu kommer du inte längre ha några problem att fylla i ditt scorekort på ett lätt och rätt sätt.

Pure Black Rubber Fluo är en sportig nyhet i stilren design med svart, gummerad som ger ett mycket behagligt grepp. Det tryckbara klipset finns i 5 olika flouriserande färger som verkligen drar uppmärksamheten till sig.

E-venti Velvet Special, Sport är den perfekta reklampennan för alla sportsammanhang. Den sammetsbeklädda kroppen med olika sportmotiv ger pennan ett unikt intryck och en riktigt behaglig känsla.