Stäng X

Vet du vad du är ute efter?

Klassisk design och elegans

Cross grundades redan 1946 av Richard Cross och Edward W. Bradbury och är sedan dess USA:s äldsta och största tillverkare av exklusiva skrivinstrument. Huvudkontoret ligger sedan starten i vackra Providence, Rhode Island. Cross motto har alltid varit att tillverka pennor i elegant design med lång livslängd och har sedan länge varit officiell leverantör av pennor till Vita Huset i USA. Företaget samarbetar också med andra stora och världskända varumärken som bl a. Ferrari, Disney och TrackR.

Klassiska pennsiluetter

Alla pennor från Cross är väldigt eleganta och välgjorda och i sortiment finns många välkända pennsiluetter som ikoniska Classic Century och Click Classic. Du hittar även Cross Calais och den nya Cross Peerless TrackR med spårningsteknologi. Samtliga pennor i Cross sortiment har livstids garanti.

Big Image Left Small Image Right

Exklusiv accessoar

Likväl som en klocka eller ett par manschett-knappar kan en exklusiv penna fungera som accessoar och komplettera din outfit. Om denna accessoar också kan bli en gåva kanske till en speciell kund har den ett mycket högt värde, inte bara för den som använder den utan även för den som blir utvald att få ta emot den.

Visionärt nytänkande i klassisk design!

Med TrackR's crowdsourcade lokaliserings-nätverk kan du spåra din penna med hjälp av en app i din smartphone. Koppla upp dig mot pennan från upp till 100 meter med Bluetooth® och ställ in påminnelser som säger ifrån när den befinner sig för långt bort. Du kan också hitta din telefon med endast en knapptryckning på din penna.