Stäng X

Vet du vad du är ute efter?

Italienskt hantverk sedan 1968

Erga är en italiensk tillverkare av pennor med hela 50 års erfarenhet av profilreklam. Genom konstant forskning och en stark vilja att utvecklas har Erga framgångsrikt lyckats positionera sig i framkant när det kommer till produktion och automatiserade trycktekniker.

Kundunika reklamtryck i fokus

I sortimentet finns en mängd stilfulla pennor som designats med hög känsla för kvalitet och speciellt anpassats för att rymma personliga och kundunika reklamtryck.

360° Kommunikation

Reklampennor finns överallt, både snygga och av bra kvalitet, men det viktigaste med en reklampenna är hur du använder den för att kommunicera. Kommunikations-
tekniken har med åren förändrats. I en värld där allt går fort är det viktigt att sticka ut och förmedla en upplevelse. Med vår 360° kommunikation kan du förse din reklampenna med både visuella, taktila och textila element allt för att maximera effekten av det du vill kommunicera. En bild bearbetas 60.000 gånger snabbare än texter och när vi tilltalar ytterligare ett sinne, som känseln, kan vi nå ännu större framgång. Välj mellan våra trycktekniker: Texture, Digitaly, I-Light och Velvet.

Big Image Left Small Image Right

PATTERN:

Rundscreen: Lämpligtvis ett mönster med eller utan text i en eller flera färger från PMS-skalan. Det roterande screentrycket sker innan ihopmontering vilket gör att hela pennans yta kan täckas, även under klipset. Det tryckta mönstret skapar ett personligt intryck som omedelbart väcker uppmärksamhet.

DIGITALY:

Digital transfer: Den digitala trycktekniken som gör det möjligt att återskapa fotografiska bilder till minsta detalj. Resultatet blir en mycket visuell upplevelse och en kraftfull kommunikation på en penna som inte kan passera någon obemärkt. Även vid denna teknik kan hela pennans yta utnyttjas för att förmedla bilden av ditt varumärke.

I-LIGHT:

Upphöjt 3D tryck: I-Light har stor inverkan för känslan på din kommunikation. Trycktekniken gör det möjligt att återskapa din logotype eller vald grafik i olika tjocklekar som kan uppfattas vid beröring. Dessutom förbättras 3D effekten av den höga glansen i UV-färgerna som används.

VELVET:

Sammetstryck: Med den här tekniken kan du skapa logotyper eller annan design i enfärgad sammet. Den mjuka beröringen ger dig en unik reklampenna som både syns och känns. Tekniken kan även kombineras med annan 360 kommunikation för att addera djup och ytterligare färger till ditt tryck.