Stäng X

Vet du vad du är ute efter?

Välkommen till Maxemas värld

Maxema erbjuder en tillflyktsort fylld av skönhet och god kvalitet. Denna innovativa italienska fabrikör sätter högt värde i eleganta modeller och högklassiga material med lång livslängd. Maxemas pennmodeller finns i nästan oändligt antal färger och standardkombinationer för att du ska kunna hitta någon som passar till just ditt varumärke. Därutöver finns även möjlighet att göra andra färgkombinationer helt efter eget tycke och smak. Så om du vill ha en riktigt bra penna i stilren, modern design av högsta kvalitet och möjlighet att välja just den färg du vill ha, då ska du välja en av penna från Maxema!

POPULÄRA MODELLER

I Maxemas sortiment finns många populära pennmodeller, så som prisvärda Pixel och stilrena Flow. Missa inte heller det senaste tillskottet Mood, en riktigt exklusiv penna med diamantslipade metalldetaljer.

Big Image Left Small Image Right

PENNORNA:

Designade och producerade helt i Italien med endast italienska och tyska råvaror av högsta kvalitet.

BLÄCKET:

Tyskt, giftfritt och dokumentäkta bläck som överensstämmer med europeiska (REACH) och amerikanska (TSCA) direktiv. Refillerna är av Jumbo-typ och kan skriva upp till 2500m alt. X-20 som skriver 2000m.

LACKERINGEN:

Giftfri färg i fyra lager för perfekt tätning.

PLASTEN:

ABS plast av toppkvalitet med hög motståndskraft mot slag och plötsliga temperaturförändringar. Plasten har utmärkt glans och färgstabilitet och är fri från farliga ämnen som bly, kvicksilver, krom och kadmium (enligt RoHS-standarder).